My cloting rack, with some of the clothes that I wear often right now. My current wardrobe doesn’t include a lot of colors, and most of the items are really minimal and easy on this rack. (This is just a part of my wardrobe!)

31 Comments

+ Comment
 1. Amy says:
  January 25th, 2012 at 13:28

  wow! wat een ruimte! Mijn kledingkast, is een ikea Pax kast die tot de rand volgestampt zit met een kleding. Ik ben jaloers!

 2. January 25th, 2012 at 14:48

  wat mooi gepresenteerd! ik herken een paar items die ik ook heb, gelijk de rode zara wedgedbotjes (wat een woord, hehe), i’m wearing them right now. Ik vind je blog trouwens écht een inspiratie, qua stijl én lay out

 3. January 26th, 2012 at 18:25

  Wat ziet dat er mooi en netjes uit!
  Deze post is wel handig om straks in de buurt te houden als ik mijn nieuwe kleedkamer ga inrichten.
  En ik vind dat cleane wel wat hebben en zie een hele hoop gave schoenen staan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked with *
Some HTML tags are allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>