29 Comments

+ Comment
 1. Nadine says:
  May 8th, 2012 at 21:26

  Hey meid, hele leuke outfit en die piercing staat je echt super! Ik ben al een hele tijd fan geweest van je stijl/blog en had je een jaartje geleden religiously gevolgd! Ben weer is de paar weken geleden op je blog aan het kijken en je stijl is nog zoals altijd prachtig! Wat me wel is opgevallen is dat je wel heel wat dunner bent geworden? Ik weet niet of het bewust is, maar ik vond je eerst echt PRACHTIG toen je niet zo dun was maar toch heel erg slender en slank. Ik vind je nog steeds een heel mooi meisje, maar wat ik wil zeggen is be careful he…

  Liefs, Nadine xx

 2. joyce says:
  May 9th, 2012 at 17:51

  Great look!
  Love your blog.
  Take a look at my blog if you want and maybe we can follow each other?

  Love, Joyce
  joycelovesfashion.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked with *
Some HTML tags are allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>