fall

The Row leather skirt, Toteme cashmere sweater, Givenchy wool and cashmere sweater, Ralph Lauren ID Ricky chain bag, Gucci bag, Burberry coat, Giuseppe Zanotti pumps, Altuzarra merino wool sweater.

Looking at all the new arrivals at my favourite designer shops makes me secretly crave a bit for fall. Off course the temperature will be less pleasant, but how cozy does it make you feel to wrap yourself up in this Burberry coat, or dress up wearing this The Row leather medi skirt combined with a chuncky knit and some pretty high heels.

8 Comments

+ Comment
  1. Sofie says:
    September 3rd, 2014 at 21:12

    Hoi Annemiek, ik bezoek al jarenlang elke week je site maar laat niet zo vaak een comment achter. Ik vind dat je een hele leuke stijl hebt en je tattoos vind ik heel gaaf! Ik ben eigenlijk alleen heel benieuwd op welke manieren jij een gewone zwarte leren broek zou combineren, ik wil die van Gestuz kopen en kan wel wat inspiratie gebruiken!

    Sofie

Thoughts?